Nimmen rekket
it paad bjuster
op in rjochte dyk

Mindfulness & Wellness Weekend

Even heerlijk tot rust komen op het Friese platteland in een driedaags arrangement, waarbij je heerlijk in de watten wordt gelegd.

Een leuk idee om samen met vrienden of vriendinnen te doen of als workshop.

Het weekend bestaat uit  kennismaking met Mindfulness, gecombineerd met ontspanning door middel van wellness (gebruik van sauna en yacuzzi), natuur en lichaamsbewustzijnsoefeningen.

In de natuurlijke omgeving van het Friese platteland kun je de dagelijkse beslommeringen even loslaten en ontspannen door mindfulness en meditatie, die je terugbrengen bij de stilte in jezelf. Je wordt meegenomen op reis naar de beginselen van de mindfulness, waarbij de aandacht gericht is op het NU. Zijn in het huidige moment en ervaren hoe je de vertaalslag kunt maken naar het dagelijkse leven.

Het eerstvolgende weekend vindt plaats op een nog nader te bepalen datum en wordt verzorgd door Guusta Zuurbier, psycholoog en mindfulnesstrainer en Agaath Zuurbier, Holistisch Energetisch Therapeut. Meer info over mindfulness en het programma van deze dagen vind je op de website: www.guustazuurbier.nl. Meer info over Holistische Energetische Therapie vind je onder Holistische Energetische Therapie op deze website.

Optioneel zijn de behandelingen op deze site.

Jouw investering voor dit weekend bedraagt Euro 350,00 inclusief overnachting in een boederij/wellness appartement, biologisch ontbijt, lunch, diner, hapjes, sapjes en andere verwennerijen…

De groep bestaat uit maximaal 8 personen.

 

 

“Laugh as much as you breath, Love as long as you live”