Efkes
foarstelle

Over mij

Lieve mensen,

Ik ben Agaath Zuurbier, 54 jaar, van oorsprong onderwijzeres, tevens werkzaam als secretaresse in ons eigen bedrijf (een installatiebedrijf) en moeder van drie prachtige kinderen.

Ik ben al een poos onderweg in het leven. Al heb ik nog steeds het gevoel dat ik een kind ben, dat graag op ontdekkingsreis gaat in de wereld. Voor mij is leven een weg, onderweg zijn. Een weg met hobbels, kuilen, mooie momenten & prachtige vergezichten. Een weg waar zo veel te zien en te beleven is. Mijn weg.

Ik wandel fijn op mijn levenspad, geniet van waardevolle en bijzondere momenten, ben gelukkig met wie ik ben, wat ik heb en doe. Maar soms struikel ik, val ik en lig ik languit op mijn snuit of vlieg ik in volle vaart door de bocht! Dan ben ik van mijn padje. En dat mag, het hoort erbij. Bij het mens-zijn. Van dat vallen en opstaan leer ik, anders kan ik niet leren.

En weet je wat ik vooral ook doe? Ik lach graag om mezelf, om de blunders die ik maak en om de valkuilen waar ik steeds opnieuw intrap. Lachen werkt bevrijdend en relativerend. Dan kan ik weer vooruit. Op mijn weg.

Gelukkig ken ik mezelf goed, sta met beide benen op de grond en ga bewust met mezelf om. Vind het niet erg als ik een zijweg bewandel. Ik beschouw die momenten als een kado. Ze verrassen, zijn levenservaringen en inzichten om dichter bij mezelf te komen.

Als ik mezelf ben, straal ik en stroomt mijn energie overvloedig en liefdevol. Kan ik er in liefde onvoorwaardelijk voor mezelf en anderen zijn.

Mijn taak in het leven is om mijzelf en anderen vanuit kwetsbaarheid in kracht op aarde te zetten. Want kwetsbaarheid is kracht! Ik heb mezelf de belofte gedaan dat ik licht & liefde uitstraal in deze wereld. Als mijn licht straalt, raak ik anderen ermee aan, zodat er steeds een sprankeltje licht in de wereld bij komt. Dat zit hem niet in grote dingen, maar juist vaak in het kleine. Een lief gebaar, een luisterend oor, een hartelijk woord of een glimlach. Dat je mag zijn wie je bent!

Ik wens jou en iedereen dan ook alle Licht en Liefs!

Agaath

 

“Hoe meer je je leven viert, hoe meer er te vieren valt in je leven”