Wêr't wy op 'e
wrâld ek binne
oeral skynt
deselde sinne

Buitenplaats De Wiske

Buitenplaats De Wiske, een prachtig, landelijk gelegen appartementencomplex midden op het Friese platteland. Een plek waar je kunt overnachten, kunt recreëren, tot jezelf kunt komen en heerlijk met jouw natuur in de natuur kunt zijn!

Het betreft een voormalige boerderij die duurzaam, met liefde, aandacht en passie is ge-en verbouwd. Het gehele plan heeft een moderne uitstraling, is geinspireerd op “lofthomes”, vanuit de liefde voor oude boerengebouwen, met een moderne twist.

Er zijn twee recreatie-appartementen: één 4-persoons appartement, een luxe Loft met weids uitzicht rondom en één  6-persoons appartement, landelijk, retro en knus. De Loft is te huur via mij of via airbenb, zoeken op Luxe Loft Achlum. Het andere appartement is momenteel voor langere tijd verhuurd.

Als extraatje tijdens de retraite/weekendje weg/vakantie kun je jezelf verwennen met  diverse behandelingen. (zie Hartsactiviteiten)

De Loft is ook te huur als vergader-, film/video-, of workshop/cursuslocatie. Hiervoor kun je contact met me opnemen i.v.m. andere tarieven als voor de recreatieve verhuur.  

Ik draag graag mijn steentje bij aan een fijn verblijf.

Van harte welkom!

Met vriendelijke groet,

Jullie gastvrouw,

Agaath Zuurbier